Alexandra Gnidiaková finalistkou súťaže Signal Fresh Fashion Contest

06.09.2015 10:47

 

Signal Fresh Fashion Contest je súťaž určená mladým módnym dizajnérom a študentom stredných škôl, ktorá vyvrcholí počas jesenného termínu podujatia Fashion LIVE! 2015 v Starej tržnici v Bratislave. 

Témou druhého ročníka súťaže je Úsmev, vo všetkých jeho podobách. Podmienkou účasti je vytvorenie päťkusovej kolekcie dámskych a pánskych odevov inšpirovanej zubnou pastou Signal Fresh, jej farebnosťou, štuktúrou alebo použitím. 

Odborná porota, ktorú tvorili Dana Lapšanská, Olo Křížová, Zdeno Gáfrik, Marcel Holubec a zástupca spoločnosti Signal, mali neľahkú úlohu vybrať spomedzi 25 prihlásených troch najlepších, ktorí obdržia 400 € na vytvorenie kolekcie podľa zaslaných návrhov. 

Svoje práce zaslali do súťaže aj naše študentky Vlaďka Dančová a Alexandra Gnidiaková. Práve jej návrhy inšpirované módou z prelomu 19. a 20. storočia zaujali porotcov natoľko, že zatúžili vidieť navrhnuté odevy na vlastné oči a vybrali Sašu medzi finalistov súťaže. 

Pri zhotovovaní kolekcie ju čaká ešte veľa práce, ale držíme Saške palce, aby výsledok splnil hlavne jej vlastné očakávania. Ako to všetko dopadne, sa dozvieme 23. októbra 2015, pri odovzdávaní cien Fashion LIVE! Awards v Starej tržnici v Bratislave.

Viac na: https://www.facebook.com/events/1571867609727130/ 

https://refresher.sk/25832-Zapoj-sa-do-sutaze-Signal-Fresh-Fashion-Contest-a-mozno-prave-tvoj-navrh-kolekcie-oblecenia-sa-dostane-na-Fashion-LIVE

https://refresher.sk/26435-Signal-Fresh-Fashion-Contest-ma-trojicu-vitazov-Sleduj-navrhy-nadejnych-slovenskych-dizajnerov

Fotogaléria

 

 

—————

Späť